| Bogdan_9316 a întrebat:

Bună tuturor! Am o mică problemă în legătura cu penisul, nu glumesc, fară miştouri. : - Acum 2 - 3 zile m-am sculat si ma scăpat treaba mică ["adică să urinez"], şi când mă uit în zona penisului numa văd ca şi un nodul asa mare ca şi un coş cum s-ar zice, i aşa ca pielea tare si gros si ii roşu. Am să postez poza să vedeţi că cum mii, fară miştouri si batjocuri.

Dau fundă + Voturi! Ma tem de spital nu vreau la spital sau operatii chestii din astea.

Nu vreau mistouri sau ceva de genu.

Imi cer scuze daca n-am postat unde nu trebuia!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Vezi ca ti-am trimis un mesaj citeste-l
in legatura cu ceea ce ai s-ar putea sa fie un cos in piele si daca ar fi asta ai zice mersi thinking
tu la varsta ta cred ca n-ai avut de-a face cu curve sau ceva? sa fie un neg nu prea seamana inca thinking Totusi merg pe varianta ca ar fi un cos in piele sau un fir de par intors thinking herpes nu seamana. vezi mesaju si vorbim acolo.

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E un cos sau un furuncul. Pune comprese cu Rivanol rece (tinut in frigider)