| Alealexamaria a întrebat:

Buna tuturor, am o nelamurire. E normal la 19 ani sa am doar 50 de kg la 1.61? Nu tin diete etc mananc orice fara retinere dar tot ma chinui sa iau in greutate si nu reusesc, pot suferi de vreo boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ca fata, la 19 ani si 1.51m ai greutatea ideala de 50kg!
Nu ai de de sa iei in greutate, pentru ca atunci ai deveni supraponderala.
Esti micuta de statura si este indicat sa ai maxim 51kg.
Este foarte normal sa ai o greutate constata toata viata ta, insemand ca esti foarte sanatoasa.
Cei care au cresteri mari de greutate, cel mai probabil sunt bolnavi sau sunt predisupusi la boli.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, clar, esti singura fata slaba pe lumea asta care mananca si nu se ingrasa. Ai arderi foarte rapide si n-o sa reusesti sa pui oricat si orice mananci. Vrei sa te ingrasi, apuca-te de sala cu greutati sa-ti dezvolti masa musculara/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai un metabolism bun, care arde, consumă tot ce mănânci. Acesta la vârsta dtale este un semn bun. Așa că nu ai de ce să fii îngrijorată. Scimbarea metabolismului este o problemă foarte complicată, asta știu prea bine cei ce vor să slăbească. Așa că simte-te bine cu greutatea pe care o ai.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

De ce crezi că ești așa slabă? Eu am 1.75 si 55 kg (diferența dintre inalțime si greutate e de 20, iar in cazul tău e doar 11). Eu mă simt atât de Ok in pielea mea, că nici măcar nu imi pun in gând să mă îngraș. Sunt happy! tongue