| daηă a întrebat:

Buna tuturor.Am o problema.Am racit mai demult iar de atunci nu mi se mai desfunda nasul.Am incercat cu bixtonim, vibrocil, olint, cu unele naturale. Dar nu a mers crying trebuie sa imi bag in fiecare zi ca sa pot respira pe nas.Imi este infundat pana si vara crying. Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Incearca sa faci seara inhalant cu ceai de musetel; apoi leaga-te la cap cu ceva sa-ti fie cald!

| ioanaioana a răspuns:

Consulta un medic

| belze9but a răspuns:

Picaturile pe care le-ai enumerat da dependenta, am patit eu cu bixtonimul crying, asa ca ...mare grija. Incearca infuzii cu sare si musetel, asa cum a spus si annaliana thumbs up

| annaliana a răspuns:

Si eu am aceeasi problema(anul trecut m-a tinut asa vreo 3 luni)pana am facut baie in mare(apa sarata din mare e cea mai buna). Am mai incercat si hrean ras(il tii pe frunte). O sa usture, dar il tii cat rezisti.Alta metoda e apa calduta si sarata, sa inhalezi aburi de musetel. Oricum picaturile nu prea sunt bune ca iti usuca mucoasa nazala si creaza si dependenta.

| GEASMINA_3901 a răspuns:

iti recomand sa mananci multe fructe si legume sa manananci un senvis si sa beiceai