| CAna98 a întrebat:

Bună tuturor!
Am o problemă cu scalpul. A început de câteva săptămâni bune să-mi cadă într-o zi par cât imi cădea înainte într-o săptămână. Iar in seara asta la baie am văzut in parul care mi-a căzut in timpul samponării chegulețe de sânge prinse în ghemotocul de par.
Nu am avut parul prins in coadă recent, nu m-am scărpinat si nu am avut mâncărimi recent sau dureri si disconfort la nivelul scalpului.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la dermatolg, cat de repede poti.
Sanatate multa!

| I0NUTA a răspuns:

Mergi la medic neaparat.
Am avut si eu o perioada cand mi-a cazut parul, am fost la medic si mi-a dat sa imi fac analizele pentru vitamina D si B12 - am avut carenta. Poate fi si o dereglare hormonala.
Daca ai vazut si sange, nu mai amana. Cu cat mergi mai repede la medic, cu atat se rezolva mai repede si nu se adanceste problema.
Multa sanatate!