| Raul385 a întrebat:

Am o problema cu un vecin foarte nesimt, acesta beneficiaza de pensie de handicap(handicap fictiv ) desi nu mai sta in Romania de 2 ani decat in vacante,este stabilit in Spania*(LUCREAZA ACOLO), problema este ca nu ii mai stiu numele de familie pentru ai face o reclamatie deoarece sunt vreo 6 frati fiecare cu alt tata. Exista vreun registru public cu persoanele care au pensie de handicap? cred ca mi as aminti numele lui daca l-as vedea scris.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CISCO a răspuns:

Da la orice bloc administratorul si presedintele blocului are o lista cu locatari blocului cate apartamente sunt si cine sta la acele apartamente presedintele de la scara unde sta schiopu stie sigur cine sta acolo si cum il cheama

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți face o sesizare la Protecția Persoanelor cu Handicap, este bine să cunoști numele complet și adresa de domiciliu!
Pa, pa.

| Raul385 explică (pentru Legiuitoarea):

Domiciliul il stiu ca este vecin cu mine dar nu stiu numele de familie si asta imi face cam imposibila sesizarea!

| CISCO a răspuns:

La politie spune-i alooooo nenea militzean la mine in bloc sta un mos comunist erea din clanu PCR a lui ceausescu si tot nu s-a saturat de furat comunistu huuuuuuuuuu la puscarie cu el totii mosi sunt ireparabili din comunism au sange de hotiiiiiii yuhuuuuuu la gazare cu el

| Raul385 explică (pentru CISCO):

NU este mos este "smecher" are vreo 30 de ani si din spusele lui are probleme cu un picior dar merge mai bine ca minehappy