Ramona draga, din pacate, cearcanele tale sunt ereditare (mostenite genetic), si nu vei putea sa scapi de ele niciodata. Tot ce poti sa faci, e sa-ti cumperi un anticearcan bun si sa ti le acoperi, inainte de a iesi din casa. Iar ca sa-ti dezumfli un pic ochii, spala-te mereu pe fata cu apa cat mai rece si foloseste si un cub de gheata din cand in cand! Ar fi bine sa-ti cumperi si o apa termala (cea de la Avene e foarte buna) si, bineinteles, o crema speciala pentru zona din jurul ochilor.
Succes! Numai bine!
Si eu la fel, am pierdut vreo 2 nopti si de atunci (asta a fost acu 2 ani) tot am cearcane. chiar daca dorm 12 ore tot le am chiar daca nu-s obosit tot le am... ciudat. da-mi un pm daca gasesti vreo solutie sa scapi de ele
Dimineata dupa ce te speli pe fata, aplica-ti cateva felii de castravete.Bafta!
Pai. din cate spui tu aici...
se pare ca cearcanele sunt genetice
am o prietena care are aceiasi problema cu tine
a fost la un dermatolog si acela i-a spus ca cearcanele sunt genetice
Cearcanele genetice dispar cu timpul inaintarii in varsta
daca te-am ajutat funda
Am incercat si castravetele, degeaba, e adevarat ca le am de cand ma stiu dar a inceput sa ma deranjeze pentru ca e primul lucru care il vad cand ma uit in oglinda, si parca de la o vreme sunt din ce in ce mai accentuate, de ex m-am intalnit cu cineva care nu mai vazusem de ceva timp si m-a intrebat ce am la ochi. Multumesc celor care mi-ati raspuns