anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Am o ... problema laughing. De fapt inca nu stiu daca e o problema, dar ma ingrijoreaza putin...
Deci, eu ma dau pe bmx, iar in seara asta, am iesit putin si nu stiu cum am reusit, dar am cazut pe spate, si locurile in care simt durere sunt "nodul fundului" si cotul drept. La osul de la spate simt putina durere cand merg sau cand vreau sa ma asez. Insa la cot... este cam umflat si cand pun mana pe acolo simt ca partea umflata este chiar osul si ma gandesc ca poate mi s-a miscat, dar nu prea simt durere daca intind mana sau o flexez. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Da,trebuie sa te ingrijorezi, trebuie sa incepi sa plangi si sa zbieri pana iti sar plamanii! asta este intrebare?straight face

| AngelOfNight a răspuns:

In legatura cu cotul daca esti sigur ca ti s-a miscat as avea un sfat ceva mai dureros... incearca sa faci ca si cu un umar dislocat adica sa pui pe cineva sa traga de el cat consideri tu
O SA DOARA daca faci asta dar asa scoti din ecuatie 'miscatul' osului

pana maine mai stai cu compresa rece pe acel loc si vezi ce se intampla. Daca se face umflatura cat butoiu atunciu du-te la medic

| Vladimir_8817 a răspuns:

Macar i-ai spus parintilor? si eu ma dau, si am patit la fel [ incercand Barspin on the phone | cat despre lovitura la "nodul fundului" si am avut si eu in incercari la niste b-hopuri(eram incepator)... iti trece pana maine, daca nu ar trebui sa te ingrijoreze, cat despre mana nu stiu ce sa zic... daca o poti misca si nu te doare[ n-ai nimic, doar o lovitura, nu-i in nici un caz lovitura sa iese osul] atunci nu mai puteai misca mana de mult