anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, de vreo cateva zile (2/3) in regiunea anala, mai exact pe marginea gaurii (scuzati exprimarea dar nu cunosc termeni de specialitate) mi-a aparut un fel de umflatura, i-am aratat mamei mele si a spus ca este foarte probabil sa fie doar un cos deoarece si dansa face din cand in cand asa ceva in locul acela, e destul de dureros, dar numai la presiune si la palpare, in timpul scaunului sau sub dus, sub jetul de apa nu este dureros. Tin sa specific ca in trecut am mai avut o problema tot in acea zona, mai exact o fisura anala. datorita faptului ca de mic sunt predispus constipatiei si cand nu sunt atent la ce mananc ma constip, am fost la doctor si mi-a spus ca nu e nimic grav ci doar trebuie sa fiu atent la alimentatie, dar a mai spus ca acolo este si un mic hemoroid (asta se intampla acum 6/7 luni) vreau sa stiu daca e cineva cu o problema asemanatoare sau cineva care cunoaste genul acesta de problema si care ma poate ajuta/sfatui... v-as multumi din suflet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca sunt hemoroizi. Poti folosi un unguent, se numeste hemorzon si il gasesti la orice farmacie, nu este scump. Sanatate si numai bine!

0 răspunsuri: