| Anonim2htqbf a întrebat:

Buna tuturor...am o problema destul de jenanta.
Deci de aproximativ 2 ani ma confrunt cu furuncule in zona intima,mai exact pe linia chilotului indreptandu-se catre anus putin. Am fost la multi medici,am facut antibiograma, am luat tratament dupa antiobiograma, creme, suplimente alimentare, am schimbat lenjeria. Dar efectiv nu scap de ele, imi apar de obicei inainte de menstruatie cu 1 saptamana. Nu stiu ce sa ma mai fac sad
Plus ca raman cicatrici mov urate, chiar daca sunt tratate de medici.
Poate ati trecut si voi prin asa ceva si ma puteti ajuta, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cauzate de stafilococ auriu recomand miere de manuka in 3 luni o să uiți că ai avut așa ceva

| Anonim2htqbf explică (pentru anonim_4396):

Multumesc happy

| Anonim2htqbf explică (pentru anonim_4396):

Am gasit si bomboane cu miere de manuka, oare sunt la fel de eficiente?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonim2htqbf):

Nu

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Crema de galbenele ai încercat?
Cea de la Balea e buna, s-ar putea sa o găsești în DM.

Urmărește in continuare momentele în care apar.
Daca apar cu precizie de ceas elvețian cu un anumit număr de zile înainte de menstruație, e aproape sigur ceva pe baza hormonala, vorbește cu un endocrinolog dar și cu un dermatolog bun.