Imi pare rau de aceasta intamplare. Totul trebuie sa mearga inainte. Cat priveste sangerarea, nu este nicio problema in acest sens. Daca nu mai sangerezi inseamna ca ai ajuns pe mana unui medic profesionist care si-a facut treaba. Chiuretajul a fost facut cu mare responsabilitate. Iti mai dau un sfat, pentru tine, ca femeie: ziua de chiuretaj, adica prima zi de sangerare, caci ele coincid, trebuie sa reprezinte, in calculele tale, prima zi de menstruatie. Daca organismul tau este reglat "ca la carte", dupa 28 de zile trebuie sa astepti menstruatia urmatoare. Multa sanatate si multa putere iti doresc!
Daca in 3 zile nu sangerezi chiar deloc sau daca faci febra, cat de mica, du-te inapoi la ginecolog ca nu e in regula.
Imi pare tare rau de pierderea ta, dar as vrea sa-ti spun ceva. Nu e intelept sa ramai insarcinata la asa de putina vreme supa ce ai nascut. Am vazut ca ai un bebel de 7 luni. E sanatos, pentru tine si copil, sa lasi doi ani intre nastere si inceputul urmatoarei sarcini. Si daca ti se pare mult, un an e absolut obligatoriu. Stiu ca sunt femei care au avut doi copii chiar si in acelasi an, dar nu la fiecare femeie se poate, de aceea e mai intelept sa le faci cat mai aproape de sugestia cartii de medicina.
Nely, poate nu asta a fost problema si acum oricum nu conteaza. E important sa te faci bine, sa treci peste momentul dificil pentru tine, bebelusul tau si viitorii tai copii.
E ok daca nu mai sangerezii, inseamna ca ai fost f bine chiuretata, eu am facut o intrerupere de sarcina si f putin am mai sangerat, nu te speria, e ok daca nu mai sangerezii dar, sa nu faci efort deloc o perioada
Imi pare foarte rau.
Dar acum trebuie sa fiti puternica si sa depuneti toate eforturile pentru un alt copilas care sa va lumineze viata.
Fiti puternica!
Imi pare nespus de rau pentru tine, ca ai pierdut sarcina, cred ca e o pierdere tragica.
sper sa-ti revii cu bine.
te-am pupat:*si fii tare
Of ce sa zic am trecut prin asa ceva e groaznic eu cred ca nu-i nici o pro ai grija sa nu bagi mana in apa rece sau sa stai in frig, iti doresc multa sanatate.
Pur si simplu s-a intamplat sa raman si nu am vrut sa fac chiuretaj...copilasul meu are 10 luni...nu cred ca asta a fost problema.
Bună.
Îmi pare rău că ai trecut printr-o astfel de experiență.
Nu este nicio problemă că nu mai sângerezi, dar trebuie să fii precaută că poate apărea mici sângerări.
Dacă apar dureri, temperatură, vărsături te rog să te prezinți la medic de urgență pentru instituirea unui tratament în astfel de situații.
Pa, pa.
Buna nely.as vrea sa te intreb si eu in legatura cu sarcina pierduta, sambata de dimineata mi s-a intamplat acelasi lucru si mie, am fost insarcinata in 5 saptamana si 3 zile, dar eu nu am fost la doctor, trebuie sa ma duc?, imi este f frica pentru ca de atunci nu-mi revin deloc, ma doare burta ingrozitor, sangerez de 3 zile si tot nu-mi trece.offfffffff.astept raspuns
Mergi la medic! Sanatatea ta este ce mai importanta!
Fii sanatoasa si ai grija de tine!