Nu exista asa ceva. Uita-te si tu la mama ta si la femeile din familie in general, iar daca ele ii au mari iti vor creste si tie mai devreme sau mai tarziu, daca ii au mici, nu prea sunt sanse, tine foarte mult de ereditate. Dar lasa-ti colegele, daca am fi toate la fel, ce farmec ar mai avea?
Sora mea a facut un tratament pentru cresterea sanilor si a dat roade. Tincura de marar sau seminte de marar pisate tinute sub limba si masajul "caprioarei"(cred ca asa se numeste)gasesti si pe net informatii despre tratamentul asta. Dar trebuie sa te tii de el. Sora mea nu a mancat carne in timpul asta.
Este o carte, se numeste "Cartea Femeii" de Tudor Ilie ( Editura Kamala) care n-ar trebui sa lipseasca din bicliotace nici unuie femei. Gasesti acolo ce trebuie sa faci si, iti spun sigur ca, daca te tii de tratament da roade sigur.
Bafta,
Cristina
"Cel mai eficient mijloc de marire a sanilor, cu efect de durata este un masaj care se numeste ''exercitiul caprioarei''.
- Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.
- Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile.
- Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele.
- Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor.
- Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni."
Nu exista asa ceva.si eu am sanii micuti, dar im plac asa cum sunt...pe viitor vei intampina dificultati din cauza marimii(fi mandra cai ai asa)
Remedii naturale pentru cresterea acestora nu existat, in ciuda "miturilor" (daca bei lapte cresc sau alceva).
ai 2 opriuni: 1 silicoane(ceea ce nu recomand) si 2 ii lasi asa(nu la toti baietii le plac cele mari, din contra altii chiar nu-i suporta, si refuza anumite fete din aceasta cauza)
Concluzia: fi fericita cu ce ai, ca le ai asa cu un scop
Retine! cine te accepta, te accepta asa cum esti! cu sau fara sanii tai. Nu ai spus ce varsta ai.
O gramada de adolescente sunt in postura ta, nu esti singura.
In orice caz, nu incerca tratament medicamentos, iti subtiaza venele, te poti imbolnavi de inima. Fara medic nu fa nimic!
O parte nu reprezinta o persoana, tot corpul + ce gandeste o reprezinta, despre intrebarea ta, it doesn't matter!
Ii mangai si iti cresc datorita substantelor care se elimina in corp Logic, natural si fara produse cumparate Desi n-ar trebui sa-ti apleci urechea la cei din jur, ci sa inveti sa te accepti asa cum esti Nu sanii conteaza pentru cei cu minte in cap
Si eu am aceeasi problema, dar dupa ce m-am gandit o perioada am urmat un tratament cu niste produse pe baza de plante de la Breastfast. Poti gasi informatii aici http://breastfast.ro/articole/pentru-a-avea-xxl-bust-cumpara-breastfast/