| AdeeLinee a întrebat:

Buna tuturor!
Am si eu o intrebare... Ce as putea sa fac pentru cresterea sanilor? Sunt inca in crestere, dar sunt foarte complexata.Ma deprim ingrozitor cand vad fete mai mici ca mine cu forme de invidiat.Am fost si la un endocrinolog in Bucuresti si nu mi-a dat un raspuns concret.Tot ce a spus a fost:"Nu iti face griji.Mai ai timp.", dar eu sunt foarte incapatanata si nu vreau sa astept.Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate si nu vreau raspunsuri gen"Incearca un tratament cu hormoni." pentru ca nu vreau sa ajung la alte complicatii si din cate stiu sunt riscante.Multumesc anticipat:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| eoooo a răspuns:

Cati ani ai ar trebui sa precizezi...am avut acelasi complex acum 1 an insa acum pot sa spun ca sunt multumita ''

| AdeeLinee explică:

Am 16 ani

| oana22simonik a răspuns:

Nu stiu cati ani ai Adelle dar faptul ca "esti inca in crestere" arata ca esti probabil adolescenta, inca la varsta pubertatzii.Iti spus si eu, cu toate ca nu asta vrei sa auzi dar:NU ITI FACE GRIJI! Fiecare om, fata sau baiat are organismul sau si la fel dezvoltarea fizica(cresterea sanilor) poate fi mai devreme sau mai tarziu.Am 24 ani,si am sanii destul de mari, sau cel putin ma multumesc eu cu ei, dar cand aveam 14 ani la fel gandeam si eu ca tine cand vedeam prietenele mele mai mici ca mine care aveau sanii mari.Ma gandeam ca ii voi avea mici, pentru ca eu abia aveam 2 bumbi care abia se vedeau laughing Si uite ca apoi mi-au crescut destul cat sa ma mandresc cu ei! Revenind la intrebarea ta,ceea ce poti face e sa astepti,sau poti incerca cu putin sport,gimnastica pentru ca exercitiu fizic ponderat, fara a se face excese, provoaca o stare de echilibru si o dezvoltare fizica armonioasa. Sper ca ti-am putut fi de folos, si iti spun sincer sa nu-ti mai faci atatea griji.

| AdeeLinee explică:

Probabil ai dreptate Oana, dar ca sa fiu sincera ma simt destul de prost.Nu pot sa ma conformezcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adelle parca santeti nebuni.si parca nu ganditi deloc mai.sant probleme care nu le-a rezolvat decat dracu cu procedee medicale, si implanturi sau operatii estetice care in timp creeaza complexe sau alte probleme.pentru Dumnezeu, acnee juvenila au avut toti adolescentii, nimanui nu a placut asta, dar nici tratamente minune nu am vazut.de slabit sau de ingrasat brusc, cum ar vrea adolescentii nu am vazut pe nimeni sa descopere o modalitate.sau de crescut in inaltime.de marit sanii, sau de crescut parul cu ricin mai ales sau cu alte prostii, iarasi nu e decat folclor cel putin 80%.si de rezolvat chelia.se fac implanturi la iasi.de par.dar trebuie sa te duci cu gaurile facute de acasa.adelle.esti cum esti si maturizandu-te te vei dezvolta exact dupa tiparul pe care l-ai mostenit.si samanta se arunca pana la al saptelea neam.ai rabdare si multumeste-te cu ce ai.

| Bubless a răspuns:

Sunt sigura ca iti vor creste. Nu are rost sa iei de pe acum tratamente pentru asa ceva pentru ca nu sunt bune. Mie una mi-ar place sa am sani mici. Ii am mari, dar nu imi place pentru ca trebuie sa port sutien in permanenta iar, daca nu port arata groaznic. Nu pot sa ma imbrac cu ce vreau, pentru ca se vede urat. De dormitul pe burta nu se mai pune problema.
Te-am pupat!

| denisa320131 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te ungi cu bere am citi asta intr-o revista