| Ionela-Maria_Dragomiroiu_1997 a întrebat:

Bună tuturor, am si eu o întrebare. De câteva zile sunt foarte speriată.Am 17 ani, iar de la vârsta de 13 ani am descoperit ca am scolioza ortogonala convexa.Pana la varsta de 14 ani am facut kinetoterapie si electroterapie, am purtat si corset dar mi-a ramas mic, după aceea am incetat să mai fac exercitiile la domiciliu.De cateva zile simt o durere destul de puternica in zona unde coloana curbata, iar partea care m-a speriat cel mai tare este ca tot în acea zonă se vede cu ochiul liber o umflatura.Va rog spuneti-mi ca nu e vorba de o cocoasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e cocoasa. E de la scolioza. E posibil sa se fi agravat. O ai în forma de "s" sau "c"? Și câte grade ai avut când ai fost ultima data la medic? Ai grija sa nu se fi ridicat gradația.

| Elinelaaaa a răspuns:

Te rog, fa o vizita doctorului.

| Macovei_Edy_2000 a răspuns:

Du-te repede la medic,