Ai fost la medici. Dar, există o problemă! Sunteți dintr-un oraș mic de provincie(nu mă interesează numele orașului) sau un oraș mare, cu spital universitar?
Dacă este vorba de un oraș provincial, după sărbători cereți medicului de familie, un sfat referitor de un spital universitar unde ați putea fi consultată de specialiști, nu cârpaci, mai ales că ați avut parte de o operație delicată. Doar că trebuie să nu mai dați bani pe niște cârpaci!
Iar, faptul că ce aveți în zona intimă se extinde, crește, nu e semn bun. Dar, atât timp cât nu aveți profesioniști, care doar bâjbâie, vă doresc sănătate și putere de a trece peste sărbători și apoi mergeți la un spital universitar, de specialitate care v-ar putea ajuta foarte mult!
Multumesc mult pentru sfat.O sa vad ce pot face.Eu nu locuiesc in tara ci in Germania dar nu intr-un oras mare.
Dacă locuiți în Germania, căutați la biserică, catolică sau ortodoxă, sprijin pentru a putea merge la un spital bun. Dacă nu spun o prostie, aceste spitale mari au tarife piperate, depind de un asigurător de sănătate.
Dar, încercați să nu amânați prea mult!
Mergi urgent la medic.
Folosesti antiperspirant? De aia ai "nodulul" sub brat. Pentru ca ce ar trebui sa se elimine, se aduna acolo, porii fiind inchisi.
Am fost de 3-4 ori la medici diferiti si toti au zis ca nu am nimic.Mi-au facut ecografie si cica totul e bine