| Privatprivat a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o problema de aproape un an de zile am slabit rau de tot. Am luat si vitamine si B complex chiar si proteine si peritol am facut cumva rost de el. Problema e ca nu depasesc 50 KG. EU nu eram asa am avut si 3 sarcini ma ingrasam in timp ce eram insarcinata dar dupa slabeam la loc. Chiar nu mai stiu ce sa mai iau daca cineva a incercat ceva pentru ingrasat si a functuonat va rog sa imi spuneti ce si in cat timp v-ati ingrasat. Ma gandeam sa iau spirulina am auzit ca daca o iei dupa ce mananci te ingrasi de la ea dar nu sunt asa sigura. De mancat mananc orice. Astept raspunsurile de la voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce varsta si inaltime ai?

| Privatprivat explică (pentru Violleta2022):

26 si un metru 70

| Violleta2022 a răspuns (pentru Privatprivat):

Intr-adevar ai sub greutatea normala si asta nu este bine.
Recomand investigatii medicale, in special la tiroida si hormoni, fiindca poate fi un inbalas hormonal, posibil hipertiroidie sau tumori (Doamne fereste).
Sanatate multa!