| Privatprivat a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o problema de ceva timp cam un an de zile am slabit rau de tot am luat cam de toate vitamine B complex proteine chiar si Peritol am facut rost de el cumva. Poblema este ca eu nu eram asa bolnava nu sunt ca am facut niste analize nu era nimic neinregula. Orice as lua nu depasesc 50 de kg. Ma gandeam sa iau spirulina ca am auzit ca daca o iei dupa masa te ingrasi de la ea. Astept raspunsurile voastre daca ati luat ceva de ingrasare si daca o mers va rog sa imi spuneti ce si in cat timp v-ati ingrasat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| I0NUTA a răspuns:

Spirulina a luat o verisoara de-a mea, care este foarte slaba. A zis ca s-a simtit foarte bine de la ea. Daca vrei sa te ingrasi, mai ia vitamine si mananca de la fast-food (nu zilnic).
Totusi, nu e ok daca ai slabit brusc si nu te simti bine. Poate trebuie analize mai amanuntite, sau poate trebuie sa le repeti. Incearca sa le faci la alt laborator.
Sanatate!

| Privatprivat explică (pentru I0NUTA):

Nu e vorba ca nu ma simt bine ma simt bine in ceea ce priveste sanatatea. Problema este ca nu imi place mie cum arat sunt foarte slaba si eu nu eram asa analizele au iesit bine. Mananc orice si oricand mi-e foame. Verisoara ta sa ingrasat de la spirulina si daca da in cat timp si cum a luat-o?

| I0NUTA a răspuns (pentru Privatprivat):

Verisoara mea vrea sa fie slaba, la un moment dat slabise prea mult si da, a luat spirulina, dar nu pentru a se ingrasa ci pentru ca nu se simtea foarte bine, avea dureri de cap si cred ca si ameteli, poate si din cauza cum a slabit asa mult, nu stiu, dar a ajutat-o. Oricum in prezent tine post intermitent.
Este medicul Cezar pe Facebook, poate ai auzit de el, poti intreba de problema ta.
Daca vrei te poti inscrie tot pe Facebook la Vitalitate si Protectie. Este un medic roman, Adrian Vornicu. Ii scrii pe messenger de problema ta si iti da tratament naturist. A vindecat copii de autism, a remediat si alte probleme, chiar si metale grele din corp ramase in urma vaccinarii.
Daca te intereseaza, poti sa ma adaugi la prieteni si imi lasi Facebook-ul tau, sa te pot aduga pe site, ca merge doar cu invitatie.