| Privatprivat a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o problema de ceva timp cam un an de zile am slabit rau de tot am luat cam de toate vitamine B complex proteine chiar si Peritol am facut rost de el cumva. Poblema este ca eu nu eram asa bolnava nu sunt ca am facut niste analize nu era nimic neinregula. Orice as lua nu depasesc 50 de kg. Ma gandeam sa iau spirulina ca am auzit ca daca o iei dupa masa te ingrasi de la ea. Astept raspunsurile voastre daca ati luat ceva de ingrasare si daca o mers va rog sa imi spuneti ce si in cat timp v-ati ingrasat. Am un metru 70 si 50 de Kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand investigatii medicale, in special la tiroida si hormoni, fiindca poate fi un inbalas hormonal, posibil hipertiroidie sau tumori. Sanatate multa!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medic.
Tu spui ca ai facut deja niste analize si au iesit bune.
Poti fi suspecta de hipertiroidie. Cere-i medicului sa-ti recomande investigatii si in directia asta, altfel te cauti mult si bine.

| YoungDogIceKilla a răspuns:

Daca estii sanatos/a nu-ti bate capul

| natur a răspuns:

Mostenirea genetica + microbiomul (https://www.bioplant.com.ro/blog/sanatate/microbiomul-uman) tau pot fi principalele motive pentru faptul ca nu te ingrasi. De asemenea verifica daca nu ai cumva niste paraziti intestinali. Sunt multi oameni in situatia asta si de fapt este un mare noroc pentru tine (in conditiile in care majoritatea fetelor si baietilor vor sa slabeasca). Vitaminele (C, B, D, E, K) si mineralele mai ales cele din legume si fructe precum si carbohidrati (cereale, paste fainoase, etc.) si proteine din carne pot sa duca si la ingrasare. Un nutritionist bun poate de asemenea sa te indrume pentru o alimentatie adecvata.