| GabrielaJust4Fun a întrebat:

Bună tuturor, am și eu o problemă legată de sănătate.
Am psoriazis cam de 4 ani și nu știu cu ce să-l mai tratez. Îmi apare pe scalp, după urechi și chiar în urechi. Am folosit crema de la Daivobet, recomandată de medicul dermatolog, este o cremă eficientă dar nu îmi tratează psoriazisul decât pentru o scurta perioadă de timp. Am folosit n șampoane și nimic.Recent mi-am luat 2 șampoane de la Ducray, am auzit că este bunicel și pentru psoriazis. Ce pot sa mai iau pentru această problemă?
Țin să menționez că nu am probleme cu alimentația, nu mănânc prostii gen shaorma, kebab etc. Mănânc mai sănătos, și aproape orice. Nu știu ce să mai fac...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

Nu apare de la alimentatie, apare de la mult stres si un soc emotional. Conflictul trebuie rezolvat. Cand te impaci cu tine, se retrage si boala. Pt oriunde pe piele, mergi la naturiste si ia 3 uleiuri esentiale // Fares: Ti Tree, Lavanda si ulei esential de tamaie de la life. Le amesteci intre ele intr-o sticluta inchisa la culoare, sau tinute la intuneric in dulap (sa nu fie plastic, ci sticluta din sticla) Actioneaza f bine separat, dar impreuna actioneaza sinergic si foarte bine.
Te ungi de cate ori poti/ zi. O sa vezi progrese dupa 5 zile.
Pt ca ai si in par, iti recomand sa o auti pe net pe Feli Popescu si sa vb cu ea, e cunoscuta. Ea stie ce sa iei pentru scalp. Are niste pastile tot pe baza de ulei esential. Are si uleiuri, dar sun mai scumpe. do Terra.
Intra pe grupurile naturiste si intreaba si pe acolo. Stiu ca era o substanta, se prepara in farmaciile cu laborator, dadea rezultate, dar nu mai stiu cum se numeste. Grupuri d-astea cu leacuri babesti. O recomandau si vechii medici, care nu erau ``motivati`` de companiile de medicamente

4 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Foloseste sapun de casa, apa de ploaie.
Nu e caterinca.

| Sonia822 a răspuns (pentru danbnz):

Acum dau astia in aer cu tot felul de substante, cand ploua ajung pe pamant, acum apa de ploaie e chimica si radiologica. D-asta se usuca tot si legumele sunt otravite. Dar, vorba ta, ca o gluma, s-ar putea sa trateze psoriazisul tongue

| Andreeush a răspuns:

Produse naturiste ai încercat?

| AndaAlexandra a răspuns:

Boala asta este autoimuna. Nu se vindeca niciodată. Ce poți face sa nu mai pară atât de evidente este sa stai la soare și în apă sărată. E buna apa de mare și cu cât concentrația de sare e mai mare cu atât mai bine.

Întrebări similare