Incearca o solutie formata din apa (vreo 4-5 linguri) si bicarbonat de sodiu(1-2 lingurite). Tamponeaza in zona axilelor si foloseste solutia zilnic timp de o saptamana, apoi fa o pauza de cateva zile si continua sa o folosesti dupa, pana cand ti se va remedia problema. La mine a dat rezultate, sper sa iti foloseasca si tie!
Si eu am aceeasi problema m-as bucura daca chiar ar merge vreo metoda.
Presupun ca esti in perioada adolescentei...cred
Sincer o sa ti se para ciudat dar profa mea de bio ne-a sfatuit sa :facem sa dispara" parul din zona axilelor in plus e inestetic... dar mai bine du-te la un doctor, si nu-ti fie rusine
Fii tupeista!
Buna! spala-te cu bicardonat de sodiu dar ca sa-si faca efectul foloseste la fiecare spalare. o zi buna!
Nu vreau sa fac reclama dar e eficient. Incearca deodorantul solid de la Amway. Doar ca trebuie sa gasesti un reprezentant caruia sa-i ceri sa-ti faca comanda. Am mai cunoscut persoane cu astfel de probleme si care nu erau multumite de ce gaseau in comert. Acela e chiar eficient.
Pentru problemele cu ciclul, mergi la un medic sa iti recomande anticonceptionale. Dupa ce le vei lua cateva luni, iti va veni regulat si e posibil sa ti se regleze si alte simptome deranjante pe care le ai acum.
Pai nici nu se pune problema de epilat in zona axilelor dar mersi oricum... o sa folosesc ce mi'ati propus si am sa vad daca o sa mearga astept mai multe solutii... daca nici asa nu merge ma voi duce la endocrinolog
Am aceeasi problema ca si tine.Deodorantul solid de la Amway, cum s-a spus mai sus este foarte eficient.Eu m-am oprit la acesta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bianca292006 întreabă: