| costy18 a întrebat:

am si eu un necaz am fost la oftalmologie deoarece aveam usturimi ale ochilor si senzatii de uscaciune ma gandeam ca e o conjunctivita dar din nefericire nu am avut norocul asta ci mi au gasit astigmatism avand miopia de 1.50 la ochiul drept si 1.25 ochiul stang...de vazut vad bine atat doar ca seara cand conduc de exemplu ma deranjeaza lumina celorlati participanti la trafic foarte tare de parca ar fi faza lunga. Ceea ce vreau sa aflu este daca am sanse sa ma vindec tinand cont de faptul ca am 18 ani.doctorita mi a spus ca sunt mare si ca nu prea se vindeca boala dar eu nu as prea crede asta deoarece consider ca vad destul de bine pentru valorile de miopie care mi au fost date.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Ochelarii iti dau distinctie. Poarta-i.

| costy18 explică (pentru mira):

Niciodata nu mi-au placut ochelarii de vederecrying

1 răspuns: