Nu poti muri din cauza crizelor de tetanie, dar sunt foarte neplacute si iti agraveaza fobiile. Ar trebui sa mergi la un psiholog, te poate ajuta cu siguranta. Tu ai o problema reala, deloc de neglijat, dar care se poate rezolva cu ajutor psihologic. E pacat sa lasi o chestie vindecabila sa-ti marcheze viata.
Da imi pare rau sa zic asa dar asa e! E posibil sa mori mai ales daca ti se umfla linba.Si eu am spasmofilie...numai ca pe mine ma ia cu lesinuri si gata sunt!:-|Dar se poate trata! Ai fost la medic? Eu am fost si mi-a dat o gramada de medicamente.Nu mai suportam sa iau zi de zi atatea medicamente, dar a fost bine ca nu mai sunt asa de rau! Dupa cum descrii tu e ceva grav, si ai nevoie de un tratament. Sper ca te-am ajutat! Si sper sa iti revii cat mai repede posibil:*Sa mergi la medic si sa ii spui si lui toate astea.Am mai auzit cazuri si s-au rezolvat!
Singurul atac de panica l-am facut cand aveam 20 de ani, dar a fost ingrozitor.
Pentru spasmofilie, musai trebuie sa te duci la medic. Pentru atacurile de panica, ma crezi sau nu, ai nevoie de o relatie care sa te mangaie, nu de una cu un "gigolo" care iti manaca ficatii.