| Bianncax a întrebat:

Buna tuturor, anul asta am fumat insa destul de rar (o data la 3 luni cam asa.). Recent am inceput sa respir cam greu si nu blamez asta pe fumat neaparat insa as vrea sa stiu daca imi fac o radiografie pulmonara daca e posibil sa se vada ca am fumat. Nu am de gand sa o mai fac deoarece mi-am tras o sperietura calumea acum. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Si daca s-ar vedea de cine te temi?
Daca e sanatatea ta in joc numai conteaza daca se vede sau nu.
Fumand atat de rar nu cred ca exista modificari vizibile, iar radiografia in ziua de astazi comparand cu alta forme de imagistica este ca in 1900, asta este si motivul pentru care RMN vede cu acuratete, ceea ce nu vede radiografia de exemplu
Eu zic sa faci acea radiografie daca e sanatatea ta in joc.
Poti sa numai fumezi niciodata daca asta iti da de gandit!

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Nu se va vedea la radiografie ca ai fumat o data la 3 luni.

Multa sănătate!

| Bianncax explică (pentru carevaescu):

Ultima data a fost acum cateva saptamani totusi, o tigara. Asta afecteaza? Am omis detaliul in postare

| carevaescu a răspuns (pentru Bianncax):

Nu afectează