Aaa sa consulti un pshiholog stiu stiu stiu rmandria astadar ascultama el iti zice la ce sa te gandesti cum sa scapi de depresie si daca tot ii grav poti sa nu le zici prieteniilor tai:XIn caz ca aceasta optiune nu iti place eu iti recomand sa cauti pe net la ce sa ma gandesc ca sa pot dormi iar in functie de zodie prostii si prostii iti va da un raspuns...Despre depresie nu stiu ce sa zic Gandeste-te ce te poate afecta asa de mult si rezolva odata problema altfel vei avea problema...BAFTA!:*:*
Posibil sa fie o mica depresie sau pur si simplu isomniiCe iti recomand? Sa te auduni si sa-ti dai seama de ce ai ajuns in starea asta, toate au o rezolvare! Pentru un somn mai placut si mai linistit, bea ceai de teiTotus de ce iti vine sa plangi?!
Buna. Si eu am aceeasi problema. Inainte sa adorm ma gandesc la probleme, griji chiar daca am 13 ani am o problema mare si nu o pot impartasi q nimeni [mandria ] Si nu stiu ce sa fac.In fiecare seara ma incurajez dar tot plang si numai pot adormi.De la un timp ma culc la 8 jumate dimineata pana la 5 dupa amiaza.Da situ mi-am stricat organismu` de tot Chiar azi m`am gandit sa numai dorm.Si diseara o sa fiu extenuata si o sa adorm de oboseala fara sa ma mai gandesc la griji Sper ca te-am ajutat
Mda. Am aceesi problema. Cand ma culc ma gandesc la fel de fel de porcarii si nu pot adormi. Si eu plang seara. Asa fara motiv. Nu stiu... poate plansul se manifesta mai bine noaptea.
Mario1996 întreabă: