Bună. Şi eu sunt exact în aceeaşi situaţie. Am aproape 13 ani şi 64 KG. Eu credeam că am 45-50, nu par atât de grasă. În primul rând, nu lua batoane şi ceaiuri de slăbit. Mătuşa a luat odată baton de slăbit şi i-a venit să verse, iar o colegă de-a tatei a luat ceai de slăbit şi acum n-o mai recunoşti şi se îmbolnăveşte uşor. Nu mint, fiecare cu organismul lui. În al doilea rând, mănâncă multe salate şi bea multe lichide, apă şi ceaiuri. Nu mânca după ora 18-19, nu mai au loc arderi şi se depune. Bea lapte degresat şi iaurturi dietetice, mănâncă carne, ouă, proteinele nu îngraşă. Ia un cântar şi un caiet şi cântăreşte-te dimineaţa şi seara, notează datele în caiet, de 2 ori pe zi. Aşa facem noi, eu şi tata. Tata a slăbit 3 kilograme în 3 săptămâni, cu caietul şi cântarul. Când ţi-e foame şi e târziu, dacă nu te poţi abţine, mănâncă un măr. E pe lista celor mai săţioase alimente, deci ţine de foame. Nu mânca multă pâine. Nici cartofi mulţi! Nici dulciuri multe... Ţine-ne la curent!
Incearca sa mananci multe fructe si salate. daca faci si ceva sport vei slabi cu siguranta. succes:*
Aha pai imi poti rasp la o intrebare? mananci mult? bei prea multa cola.,?
Multa miscare si o anumita dieta.Inainte si eu aveam probleme cu greutatea, insa, in cazul meu stresul(la serviciu si nu numai)a"topit"de urgenta toate kilogramele care ma deranjau Si eu am fost complexata de greutate, dar cu ani in urma.De la 76 de kg, acum am ajuns la 57, sunt destul de multumita si ma mentin destul de bine. Dar nu recomand nimanui"dieta"care am avut-o eu de urmat