| LoveSunshine069 a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva.sa-mi dati un sfat big grin
Pai.sunt racita de vreo 2-3 zile, nu ma simt foarte rau.asta nu ar fi o problema, problema este ca ma cam doare in partea dreapta de jos a abdomenului, nu pot sa zic ca ma doare, ma simt cam "balonata" si o stare de mic disconfort. Ce poate fii? Am cam stat pe iarba, am iesit cu prietenele si am stat mai toata ziua joshee hee. are legatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Are foarte mare legatura, se poate sa fi racit la ovare. Fa baie de sezut cu ceai de coada calului, stai in apa (calda nu fierbinte) pana la mijlocul spatelui. Daca nu trece dupa ce faci de 2 ori atunci mergi la medic, daca te ajuta atunci faci in continuare toata saptamana. Cand mergi la medicul de familie ii spui ce probleme ai avut si ce tratament ai aplicat si el iti va zice ce sa mai faci intr-un caz din asta. Va trebui sa vorbesti despre problemele astea cu un medic bun, nu le poti ignora pentru ca mai tarziu poti avea probleme mai mari.

4 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Nu-i bai. Poate fi o anexita.

| Claudiu2011 a răspuns:

In dreaptea de obicei este apendicita.dar poate nu e de asta. daca continua du-te la un medic.

| LoveSunshine069 explică:

Sper sa nu fie de asta. poate si o raceala.ca am stat cam mult pe jos.nu ma doare, deci nu cred ca e apendicita straight face Acum vad ca ma simt mult mai bine.multumesc oricum pentru sfat big grin

| LoveSunshine069 explică:

Multumesc pentru sfaturi tuturor.nu e apendicita straight face