| pinkpinkbutterfly a întrebat:

Asi dori sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi legate de combaterea celulitei, ceva ce voi ati folosit si a dat roade. De doi ani am inceput serios sa am probleme cu celulita, adica a inceput sa apara peste tot.Si este foarte urat petru o femeie sa aiba celulita si de acea va rog sa ma ajutati daca puteti. Multumesc anticipat! +fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiiaB a răspuns:

Salut!happy
Pai o combatere a celulitei reusita incepe cu consumarea de lichide cat mai mult! Hidrateaza-te! Mai ales acum, vara. Legumele si fructele te vor ajuta si ele destul de mult sa stii happyFa exercitii pentru a slabi si tonifica-ti picioarele si fesele. Opteaza pentru niste exercitii specifice pentru a creste masa musculara la coapse, precum plimbatul, mersul pe bicicleta, urcatul scarilor sau yoga. Cu cat ai mai putina grasime si mai multi muschi celulita se va atenua. Muschii vor strange pielea si vor atenua "dunele" de pe coapsele tale. Daca porti pantaloni stramti poti combate celulita, mai ales cei mulati pe forma corpului, care iti contureaza coapsele. Pantalonii stramti strang grasimea si ajuta circulatia. Exista in comert pantaloni facuti special pentru reducerea celulitei.

celulita3Poti sa faci acasa un amestec grunjos cu granule de cafea si alge marine. Ia boabe de cafea, macinate mare, incalzeste-le si aplica-le unde ai celulita, apoi acopera zonele cu o folie de plastic si stai asa pentru cel putin jumatate de ora. In timpm ce faci dus ca sa te clatesti, maseaza-te.
Exista numeroase produse anticelulita in comert, pe care le poti achizitiona si saloane de frumusete unde se efectueaza tratamente profesioniste.
Succes!

4 răspunsuri:
| aneliram a răspuns:

Eu folosec o crema care se numeste celufight pe care am cumparat-o de la farmacie, o folosesc de foarte putin timp nu stiu daca este eficienta.

| pinkpinkbutterfly explică:

Multumesc tuturor petru raspunsuri.

| eLPySum a răspuns:

In primul rand verifica sa fie celulita si nu altceva. Sunt diverse infectii de piele care se "aseamana".
In al doilea rand, cel mai indicat este inotul pentru combaterea acestei "boli".
In al 3lea rand, ar fi trebuit sa anticipezi acest lucru "inainte sa iti apara" because traim intr-o "era" infecta : Cauzele pot fi nenumarate : cipsuri, dulciuri cu prea multe E-uri, nemiscare, etc etc.
Cremele, am incercat si eu foarte multe, 0 rezultat...
Deci, fa miscare si du-te la innot! E cel mai sigur! happy
Pentru mai multe informatii da o cautare GOOGLE!

| AdinaDiana a răspuns:

Masaj si exercitiu fizic.si ai grija cu grasimile.