| Andrei22m a întrebat:

Buna tuturor, ati auzit cumva de clinica Ponderas? M-ar interesa o operatie de micsorare de stomac la ei si am vazut ca pana pe 31 august au o promotie. Operatiile de gastric sleeve costa 5000 de euro la unul din medicii Bogdan Smeu sau Ionut Hutopila

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| catablondu a răspuns:

Buna, ca sa iti faci o impresie clara, recomand sa-ti programezi o consultative la unul din medici, sunand la 0219886. Seara frumoasa.

| Andrei22m explică (pentru catablondu):

Multumesc. Am sunat si am fost la unul din seminariile gratuite pe care le organizeaza. Intr-adevar clinica Ponderas este altfel fata de celelalte care se ocupa cu acelasi lucru. Am pierdut promotia si frica este inca mare dar am fost in recunoastere la mai multe clinici si de departe aici mi-a placut cum s-au purtat cu mine cel mai mult.