| MariaSerenaBlumore2 a întrebat:

Ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa scap de celulita si vergeturi? Ce sa mananc? Pentru ca vreau sa si slabesc si nu vreau sa tin o dieta stricta...ci sa mananc sanatos, slab si sa fac sala.Propuneri? DAU FUNDA :**

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Sport, cea mai buna metoda

| cristinela4 a răspuns:

Trebuie sa maninci bine la dejun, dupa care sa ai patru mese sarace pe parcursul zilei. Incearca sa nu maninci nimic dupa 18, si consuma multe fructe si lichide, de preferat ceaiuri, mai ales cel verde. Bafta!

| Alelulu a răspuns:

Eu am fost la nutritionist si am slabit 30kg.cum? Mancand la ore fixe.de exemplu o zi de a mea : 9:30 mic dejun ('2 felii paine neagra cu gem cu indulcitor gasesti la kaufland e 7 lei )'la 12 gustare ('fruct)la 14:30 pranz ( 150 g carne vita/peste/pui cu 250 g legume crude in salata sau trase lamtigaie fara ulei (pastai congelate, ciuperci, broccoli fiert, salata verde, de varza, ce e de sezon etc) la 17 gustare ( fruct) si intre 19-20 cina ( cantitatile de la pranz) apoi daca iti mai e foame fruct. La o ora doua dupa cina.trebuie sa bei si 2-3 l apa pe zi.si poti adapta orele programului tau zilnic.trebuie sa faci si un pic de miscare, mers p jos, sala 3-4'ori /sapt si trebuie multa ambitie. Si daca vrei poti manca data p sapt ce ti e pofta de preferinta la pranz, sa fie portie normala.si ca sa ma indulcesc mananc zilnic 3-4 patratele cioco amaruie 45% cacao din lidl ( e mai dulce fata de altele amare). Daca doresti retete sau sfaturi scrie. Succes si sanatate si sa ai ambitie! Celulita e duce ca mananci sanatos, vergeturile se vor reduce, trebuie sa fol crema ( eu fol una perfecta slim de la plafar e 12 lei si e buna), o sa devina albicioase insa de tot nu vor trece niciodata! Vara un pic de bronz in zonele afectate ajuta sa nu se mai vada! Succes!

| Ioanaa16 a răspuns:

De vergeturi nu poti scapa, le vei avea toata viata. Posibil sa se estompeze in timp daca le ai din adolescenta, dar nu dispar.Iar daca vrei sa scapi de celulita ar trebui sa faci exercitii pentru fese, coapse si sa nu mai mananci grasimi.(Presupun ca ai auzit si de mitul cu apa -.- eu una nu cred ca daca bei mai mlt de 2l pe zi nu vei mai avea celulita) Oricum, sper ca te-am ajutat! :*