| nicoleee30 a întrebat:

Buna tuturor kisskisskiss Ce faceti lume ? love struck Eu nu am mai intrat de mult timp pe site pentru ca am fost foarte >ocupata:"sadAm o veste extrem de trista,datoria programului meu incarcat m-am ingrasat vreo 8 kgcrying:-oDoresc sa le dau jos si mi-am planuit sa incep de maine.Insa,mai intai de toate,vreau sa vad ce parere aveti voi,despre planul meu de bataie impotriva kilogramelorbig grinhappy.
Micul dejun(09:00):o felie de paine de secara+2-3 feliute de sunca de pui Proxi+2-3 felii castravete .
Pranz(14:00-14:30):100 grame piept de pui in DryCooker+o salata compusa din o rosie si o ceapa si cu suc de lamaie deasupra.
Cina(17:00):un fruct sau un bol micut de supa de leguma fara condimente + ardei iute sau ardei iute in otet
De-a lungul zilei voi bea multa apa si cateodata,apa + cateva linguri de suc de lamaie pentru ca am auzit ca lamaia arde mai multe calorii happy
Iar ca sport mi-am propus asa: pe la ora 15:00 40 minute Pilates si mai spre seara vreo 30 minute de alergare cu Kangoo Jumpswinking.Ce parere aveti despre regimul meu ? love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Niciuna.
Învață să mănânci, consumă alimente sărace în calorii dar care să asigure buna funcționare a organismului și mișcare fizică zilnică, minim 30 de minute (mergi la serviciu pe jos!).
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| denizucaz1 a răspuns:

Arata foarte bine dar ar trebui sa mananci niste supa la pranz si apropo foarte bine apa cu lamai e buna

| Nayana a răspuns (pentru denizucaz1):

Dieta ta nu este ok. Am incercat si eu acest tip de dieta "personalizata" si nu da roade pentru ca te infometezi. In plus amestecul de paine cu sunca si castravete este extrem de nociv si ingrasa. Renunta la paine total, renunta la toate fructele si legumele care nu sunt verzi si la lactatele grase (manaca doar iaurt cu 0, 1 grasime). Am slabit 14 kg intr.o luna. Este o dieta foarte dura. Am mancat doar carne 2 saptamani, apoi urmatoarele 2 saptamani am adaugat in dieta si legume verzi (castravete, ardei gras verde etc). Obligatoriu 5 mese pe zi, la ore fixe. Si minim 3 L de apa pe zi. Nu e nevoie sa faci deloc sport. E o dieta dificila, dar merita efortul. Si nu te ingrasi deloc dupa. Bafta!