anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor! Ceaiurile de slabit sunt bune? Putem sa le indulcim cu putina miere daca suntem la dieta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheGentleman a răspuns:

Ceaiurile de slăbit doar par că te ajută să slăbești. În realitate, ele deshidratează (adică elimină apa din organism), pe care o vei pune ulterior la loc. E nesănătos să stai deshidratată.

Cel mai eficient mod de a slăbi sunt: somn bun și suficient, mâncare sănătoasă și ORGANICĂ (fără fastfood, zahăr și alte alimente ultraprocesate) și activitate fizică regulată

| anonim_4396 explică (pentru TheGentleman):

Mulțumesc

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt doar diuretice si te fac sa mergi la baie mai des.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ceaiul de ghimbir cu lamaie e singurul de la care am auzit din surse sigure ca isi face efectul in slabire. Dar nu bea prea mult. Maxim o ceasca in fiecare seara pe la 6-7. In rest, mancare mai putina si sport.

| anonim_4396 explică (pentru StoicAnalysis):

Pot să îl îndulcesc cu miere?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Daca nu suporti gustul de iute si acru in acelasi timp, mai bine il indulcesti.

| anonim_4396 explică (pentru StoicAnalysis):

Ok, mulțumesc.

| kalasnicov22 a răspuns:

Eliminat complet zaharul si painea.

| elenafitosica a răspuns:

Daaa eu am slăbit 50 de kg in 2 zile îți recomand! Dar ai grija! Toaleta ta va avea Niste zile negre

| anonim_4396 explică (pentru elenafitosica):

Mi se pare exagerat de mult 50 kg in 2 zile e imposibil, da te cred caci poți avea probleme cu toaleta.Ciudat!

| Domm1 a răspuns (pentru elenafitosica):

50 de kg in 2 zile este record mondial. Poate 50 de grame!

| Domm1 a răspuns:

Buna, am vazut mesajul tau. Am experienta in slabit 20 de kilograme la viata mea. Ai grija ce vezi pe internet, totul este marketing sa te faca sa cumperi produsul respectiv. Nu, nu exista ceaiuri de slabit. Tu trebuie sa slabesti prin a manca mai sanatos si a face mai mult efort fizic. Daca slabesti prin tot felul de ciudatenii, o sa te faci ca o para care arata la fel, doar ca o sa fii slabita psihic, nu fizic. Cu drag.

| anonim_4396 explică (pentru Domm1):

Așa este, nu contest mâncatul sănătos și sportul ajuta cel mai mult! Daca ai slăbit atât de mult nu pot decât să te felicit!

Întrebări similare