Ceaiurile de slăbit doar par că te ajută să slăbești. În realitate, ele deshidratează (adică elimină apa din organism), pe care o vei pune ulterior la loc. E nesănătos să stai deshidratată.
Cel mai eficient mod de a slăbi sunt: somn bun și suficient, mâncare sănătoasă și ORGANICĂ (fără fastfood, zahăr și alte alimente ultraprocesate) și activitate fizică regulată
Ceaiul de ghimbir cu lamaie e singurul de la care am auzit din surse sigure ca isi face efectul in slabire. Dar nu bea prea mult. Maxim o ceasca in fiecare seara pe la 6-7. In rest, mancare mai putina si sport.
Pot să îl îndulcesc cu miere?
Da. Daca nu suporti gustul de iute si acru in acelasi timp, mai bine il indulcesti.
Ok, mulțumesc.
Daaa eu am slăbit 50 de kg in 2 zile îți recomand! Dar ai grija! Toaleta ta va avea Niste zile negre
Mi se pare exagerat de mult 50 kg in 2 zile e imposibil, da te cred caci poți avea probleme cu toaleta.Ciudat!
50 de kg in 2 zile este record mondial. Poate 50 de grame!
Buna, am vazut mesajul tau. Am experienta in slabit 20 de kilograme la viata mea. Ai grija ce vezi pe internet, totul este marketing sa te faca sa cumperi produsul respectiv. Nu, nu exista ceaiuri de slabit. Tu trebuie sa slabesti prin a manca mai sanatos si a face mai mult efort fizic. Daca slabesti prin tot felul de ciudatenii, o sa te faci ca o para care arata la fel, doar ca o sa fii slabita psihic, nu fizic. Cu drag.
Așa este, nu contest mâncatul sănătos și sportul ajuta cel mai mult! Daca ai slăbit atât de mult nu pot decât să te felicit!