anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor, cei care ați avut probleme cu apendicele, e grea recuperarea post operatorie? Și ce simptome ați avut?
Cred ca va trebui sa ma operez si eu deoarece a zis medicul ca e puțin inflamat apendicele dar dacă pot sa aștept sa ies din perioada de lăuzie și mai ales ca am avut cezariana. Dacă durerea persista sau se agravează și devine insuportabila și apar alte simptome sa merg la operatie. Durerea nu e insuportabila dar persista, e acolo ca un junghi tot timpul. Alte simptome nu am. Am oroare la operații și la spitale și abia am așteptat sa ma recuperez după a doua cezariana. Mi-e puțin teama sa merg la spital dar știu ca nu scap. La voi cum a fost?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

In cateva zile aproape ai uitat.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Stai linistita, e una din cele mai usoare operatii. Te recuperezi rapid. O sa fie ciudate primele zile, dar fata de cezariana e un nimic.

| CalinaXandra a răspuns (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Și a doua cezariana deja a fost mai nimic

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru CalinaXandra):

Daca ai trecut prin cezariana, treci prin orice.