| CalinaXandra a întrebat:

Bună tuturor! Cei care sunteți în temă sau știți sigur sa ma lămuriți... când mergi la un spital/cabinet medical de stat, cu bilet de trimitere pentru o investigație RMN au dreptul sa te refuze? Sa îți facă programare doar contra cost? Pe motiv ca dr pleacă în concediu de maternitate și nu se mai fac investigații pe fonduri doar contra cost! Ce legătură are una cu alta? Nu are nicio logica ce mi-a spus, dacă ar fi asa nu s-ar mai efectua nicio investigație cât ar sta doamnele în maternitate! Pe bani, cine îmi face Rmn? Domnișoară asistenta nu a fost dornica sa ma lămurească așadar voi apela la managerul spitalului dar pana atunci, va rog sa ma lămuriți care știți, să nu mor proastă laughing Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu e singurul RMN din lume? Încearcă la altă policlinica sau spital.

| alina2k18 a răspuns:

Pai la stat dureaza luni de zile pana prinzi programare ca in orice alta tara de altfel.
Incearca la alt spital sa vezi cum sta situatia.

| Furnicuta000 a răspuns:

Clinicile private ofera si investigatii sau tratamente decontate prin cas dar fac asta numai pentru ca vor ele nu pentru ca sunt obligate. Au dreptul sa-ti refuze programarea cu bilet de trimitere. Oricum pe rmn si ct e bataie mare si gasesti greu locuri

| kalasnicov22 a răspuns:

Eu am făcut programare și am așteptat 30 de zile la o clinica privata cu bilet de trimitere de la spital de stat.
N-am plătit nimic.

| Ioana06i a răspuns:

Fă-ți o programare în altă parte, chit că e la privat.

| I0NUTA a răspuns:

Incearca in alta parte.