| GEORGIANA3489 a întrebat:

Buna tuturor cer ajutorul fetelor/femeilor nu mi-a venit stopul la final de luna mi-a venit luna trecuta pe 28 si mi s-a terminat pe 3 iar luna asta care a fost nu mi-a venit deloc nu am avut contact sexual nimic o fi vreo dereglare hormonala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La medicul ginecolog de ce nu mergi sa vezi ce ai?

| GEORGIANA3489 explică (pentru Violleta2022):

Ca nu sunt acasa si nu pot merge?‍♀️ si am zis ca poate fi o dereglare hormonala vad luna viitoare daca imi vine si daca nu imi vine merg

| Violleta2022 a răspuns (pentru GEORGIANA3489):

Vad ca in trecut ai luat anticonceptionale, dar aici nu mentionezi nimic, asa ca, nimeni nu-ti poate da un sfat realist cand nu spui adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este foarte probabil. Sindromul ovarelor polichistice este unul dintre afecțiunile posibile în cazul ăsta. Dar cel mai sigur vezi un ginecolog.