| GEORGIANA3489 a întrebat:

Buna tuturor, cer ajutorul vostru de fapt un sfat.Mi a trecut menstruatia si inca am stari de greata si imi vine sa vars si inainte de menstruatie am ajut si pe timpul acesteia ce pot avea ca nu stiu si pe langa asta am si glanda tiroidiana si inca nu mi s-a dat tratament ca trebuie nu stiu ce analize sa mai fac...Pe langa asta de o luna de cand am luat in exces vitaminele din cauza doctorei inca am amorteli ale mainilor...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Buna,
Emetiral( nu metroclopramid) pentru greata.

| Sophieka a răspuns:

Daca doctorul nu e bun sau simti ca medicamentele nu iti sunt potrivite...Nu le iei si nu mai mergi niciodata la acel medic!
Nu faci ce iti spune altul daca simti ca nu e in regula!

Mentruatia nu ar trebui sa iti cauzeze aceste probleme! E bai ceva! Mergi sa vezi... Sa nu ai ceva la stomac sau sa fie de la medicamente...Ai mai patit sa te simti asa rau si sa ai varsaturi?

Cauta pe net pentru glanda tiroida : Pachet tiroida sanatoasa sau iti arat eu:
https://faunusplant.ro/......tiroidiene
sau
https://www.farmanatpoieni.ro/......diene.html
Acum nu mai ia nimic, fa o pauza de la tot si vezi ce probleme ai la stomac sau pe baza hormonala... Cine e acest medic? Ce calitate are? Si de unde esti? Te ajut sa ma interesez de un ginecolog si un gastroenterolog

| GEORGIANA3489 explică (pentru Sophieka):

Am fost la ginecolog si au fost i regula toate Stau in pitesti am mers la doctor de fam ca am facut analize si a iesit lipsa de d3 si sun d3 era de 2000 si maximul e 600 sa iau si mi-a dat peste cap tot organismul.Nu am mai patit sa am varsaturi

| GEORGIANA3489 explică (pentru GEORGIANA3489):

Eu am 17 ani as putea lua acele ceaiuri de tiroida?

Răspuns utilizator avertizat