| steefaniaa9899 a întrebat:

Buna tuturor! De ceva timp am dureri în stânga și în dreapta sub coaste, în zona splinei și a ficatului bănuiesc, să fie colonul? Splina? Dar dacă era splina bănuiesc ca trebuia sa ma doară doar în zona ei, nu și în dreapta, durerile le am de mai mult timp dar n-am dat importanta și de câteva zile a început sa ma doară în zona splinei extrem de grav de am început să plang, de a lungul coastei dedesubt dacă înțelegeți, aproape de stomac, mă tinea durerea cam 1 min, disparea si aparea iar, pana ajung la medic, care ar putea fi cauza dacă știe cineva? Colon iritabil, splina marita? Habar n am din ce cauza ..Menționez ca în ultimul timp nu am mâncat mâncare sănătoasă, și acum o luna am avut și o durere de stomac. Mă doare și în partea dreapta dar mai puțin, si uneori simt si niste mici dureri în spate tot asa în zona ultimei coaste dea lungul.16 ani am. Mulțumesc tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.