Poate fi si de la miopie daca porti ochelari ca nu ai spus acest amanunt, poate trebuie modificata dioptria, nu cred ca este vorba de glaucom, deoarece glaucomul apare in boli cum ar fi diabetul, dar tu nu ai diabet, eu cred ca ai sinuzită daca tu zici ca apesi la colturile ochilor spre nas, oricum maine sau cand mergi la medic o sa i ti pună picaturi in ochi si o sa i ti ia tensiunea oculara, o sa i ti faca cîmp vizual si fund de ochi pentru a stabilii clar daca este vorba de glaucom, eu totusi zic ca trebuie sa te vada si un medic ORL ist ca sa vada nasul si sa i ti dea trimitere la o radiografie ca sa vada sinusurile cum sunt.
Mi-e foarte frică, azi am plâns mai toată ziua și din cauza ca m-am gandit la asta mult timp am inceput sa imi induc și singura simptomele. Sper doar ca totul va fi bine, însă sunt sigură ca nu am nimic la nas pentru ca daca apas și mai jos de pupila vad o pată (care e mai mică)... Depinde și de cum apas, dacă nu apas foarte tare pata este de un negru transparent.
Și ma simt ca și cum aș avea febra uneori și mi se încălzesc urechile. Multumesc ca ți-ai luat din timp pentru a-mi răspunde, inseamna foarte mult pentru mine, ținând cont ca azi am căutat sprijin mai peste tot
Poate ai racit, vezi sa nu ai covid, ti ai facut vaccinul de covid? Teste covid trebuie sa ti faci.
I ti doresc multa sanatate, ma bucur ca te am ajutat, mergi maine la medic roaga o pe mămica ta sa te duca la oftalmologie.
Nu mi-am facut... Acum ca mi-ai spus ma gandesc să-mi fac
Mulțumesc și eu încă o dată!
Încearcă să te calmezi totuși pentru că ceea ce îți spunem noi. n-o să se schimbe, orice ai avea tu. O să ți-o spună oftalmologul că ăla a studiat Medicină După vezi ce faci.
Și nu mai citi DIAGNOSTICE de pe internet. ce ești tu doctor!? NU EȘTI. Lasă în pace doctorul să-și facă treaba. dacă crezi că nu are dreptate sau mai vrei o a doua sau a treia opinie. poți să te duci oricând să faci una doilea sau al treilea control. chestia e Să urmezi tratamentul după, să nu se agraveze indiferent ce O FI!?
Și nu mai citi chestii de pe internet ce ești tu doctor!?
Înțeleg, dar totuși e stresantă situația în care ma aflu.
Multumesc mult pentru răspuns!
De. Aceea. îți spun. să faci opusul în la "a te stresa"
IonBadita1 întreabă: