| KellyGreen a întrebat:

De ceva timp( cam 1 an jumate) de fiecare data dupa ce imi fac dus incepe sa ma manance tot corpul dar in special picioarele. Am zis ca este din cauza gelului de dus asa ca l-a schimbat de nenumarate ori dar ma mananca in continuare, apoi am crezut ca este din cauza prosopului dar si pe acela l'am achimbat tot timpul si nimic. Ma enerveaza ca ma mananca tot timpul pielea dupa dus chiar daca teoretic nu ar trebui sa ma manance pentru ca m-am spalat de toate bacteriile nefolositoare. Stiti cumva ce poate fi, vi s-a intamplat si voua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

E din cauza apei pentru ca are foarte mult clor.am patit si eu si pe langa faptul ca ma manca pielea, o si usca, exact ca o piele dezhidratata

| Carlene a răspuns:

E posibil sa fie de la calcarul din apa! De exemplu eu dupa ce fac dus am pielea uscata si trebuie sa folosesc o crema hidratanta. Acum mi-am pus la centrala 2 filtre si nu mai am probleme.

| BombonicaXD a răspuns:

Poate alergie la vreun ingredient pe care il au cam toate gelurile de dus sau pot fi bacterii in apa cu care te speli.Cel mai bine mergi la dermatolog! Poate fi ceva serios.

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Poate e de la apa, sau esti alergic la ceva si nu sti, oricum consulta un doctorwinking

| ChewingGum a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel. M-am gandit de asemenea ca era vorba despre gelul de dus, apoi m-am gandit si la prosop. Poate este din cauza detergentului folosit la spalarea prosopului. Nu stiu... mie mi-a trecut. Am inlocuit gelul de dus. Poate e din cauza detergentului... sau poate este o problema dermatologica. Sper sa o rezolvi cat de curand happy

| Florescu_Florin_1989 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema numai ca pe mine ma mananca numai in anumite zone unde pielea este mai aspra.Ce este inervant ca uneori ma manca si atunci cand transpir mai tare.