E din cauza apei pentru ca are foarte mult clor.am patit si eu si pe langa faptul ca ma manca pielea, o si usca, exact ca o piele dezhidratata
E posibil sa fie de la calcarul din apa! De exemplu eu dupa ce fac dus am pielea uscata si trebuie sa folosesc o crema hidratanta. Acum mi-am pus la centrala 2 filtre si nu mai am probleme.
Poate alergie la vreun ingredient pe care il au cam toate gelurile de dus sau pot fi bacterii in apa cu care te speli.Cel mai bine mergi la dermatolog! Poate fi ceva serios.
Poate e de la apa, sau esti alergic la ceva si nu sti, oricum consulta un doctor
Si mie mi s-a intamplat la fel. M-am gandit de asemenea ca era vorba despre gelul de dus, apoi m-am gandit si la prosop. Poate este din cauza detergentului folosit la spalarea prosopului. Nu stiu... mie mi-a trecut. Am inlocuit gelul de dus. Poate e din cauza detergentului... sau poate este o problema dermatologica. Sper sa o rezolvi cat de curand
Si eu am aceeasi problema numai ca pe mine ma mananca numai in anumite zone unde pielea este mai aspra.Ce este inervant ca uneori ma manca si atunci cand transpir mai tare.