| danyyyy18 a întrebat:

De ceva timp imi cade parul la spalare (doar pe parti, cam deasupra pierciunilor ). Ma deranjeaza, deoarece tot parul se vede frumos, iar pe parti se vede destul de rar si se vede f uratstraight face. HELP please! Dau fundita :d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| R0011 a răspuns:

Ulei de masline sau ulei de ricin. Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani.

3 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Pentru cei care au probleme cu caderea parului sau "chelie", uleiul de ricin este o solutie la indeamana. Tratamentul pentru par presupune masarea pielii capului cu ulei de ricin din abundenta inainte de culcare timp de trei zile pe saptamana. Bineinteles, a doua zi pielea capului trebuie bine spalata si clatita.

Sper ca am ajutat happy

| Sapphire a răspuns:

Cumpara un sampon de la plafar pentru caderea parului pe baza de nuc, provitamina B5 si ginseng. Totusi du-te si la un dermatolog sa iti spuna exact de ce iti cade parul si sa iti dea un tratament adecvat. happy

| danyyyy18 explică:

La dermatolog am fost. am facut anailze (mi'au iesit bune ) iar dermatologul mi-a dat alopexy dar nu prea are efect.