| Robertamirela23 a întrebat:

Buna tuturor de o vreme am o mare problema adica am pierderi de memorie dar foarte puternice, uit si cuvintele, numele prietenilor, vorbesc ceva fara sa fii gandit inainte adica imi scapa cuvintele si inca ceva cateodata imi vine pe moment mi se innegreste in ochi pret de cateva secunde dupa care mi se pare ca m-am trezit din vis. Ce as putea face? Din ce cauza este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JajaAliensHere a răspuns:

Sunt foarte sigura ca nu ai cancer. Oricum, Doamne fereste, cu asa ceva nu-i de glumit, dar sunt sigura ca aici e vorba de altceva. La neurologi sa nu te duci in niciun caz, pentru ca iti pot da pastile foarte puternice care sa-ti cauzeze mai mult reactii adverse decat sa te ajute cu ceva.
Crede-ma ca stiu din proprie experienta. Mi-am facut analize peste analize, RMN-uri, raze la cap si niciun rezultat. Peste tot ieseam sanatoasa tun, pana cand am descoperit ca sunt intoxicata cu mercur si de la asta aveam toate starile astea oribile. Apropo, ai cumva probleme si cu urechea dreapta?

5 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Ai putea sa mergi la un consult neurologic. Cat mai curand cu putinta.

| GizazCraist a răspuns:

Suferi si de greata cumva? daca da atunci e posibil sa ai cancer

| Robertamirela23 explică (pentru GizazCraist):

Da dar am 16 ani e posibil?

| Robertamirela23 explică (pentru JajaAliensHere):

Da mi-e afundata si ma doare rau

| JajaAliensHere a răspuns (pentru Robertamirela23):

Sunt foarte sigura ca nu ai cancer. Oricum, Doamne fereste, cu asa ceva nu-i de glumit, dar sunt sigura ca aici e vorba de altceva. La neurologi sa nu te duci in niciun caz, pentru ca iti pot da pastile foarte puternice care sa-ti cauzeze mai mult reactii adverse decat sa te ajute cu ceva.
Crede-ma ca stiu din proprie experienta. Mi-am facut analize peste analize, RMN-uri, raze la cap si niciun rezultat. Peste tot ieseam sanatoasa tun, pana cand am descoperit ca sunt intoxicata cu mercur si de la asta aveam toate starile astea oribile. Apropo, ai cumva probleme si cu urechea dreapta?

| GizazCraist a răspuns:

Pai cancerul nu tine cont de varsta
e posibil sa ai cancer cerebral si ar trebui sa te vada un doctor