anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! De vreo câteva zile încoace am o problemă. M-a început a durea foarte tare degetul mare de la mână, mai ales atunci când încercam să îl îndoi, durerile au durat aproape 3 în zile, în a 4 zi durerea a trecut, dar aveam așa o senzație parcă trebuia să îl pocnesc și m-am străduit, dar el s-a umflat foarte tare (s-a făcut vânăt) și puțin și palma. Este posibilitatea să mi-l fi rupt? Sau numai sclântit? Care e posibilitatea să stau cu el în ghips?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Posibil sa il fi rupt asta e partea nasoala.
Pai si nu mergi la spital sa ti-l ghipsuiasca?
Nici nu stiu ce sa iti zic sa faci in cazul asta ciudat al tau.

| JustSam a răspuns:

Pana vezi un medic cumpara de la farmacie Diflex.
Este un gel care contine Diclofenac, iti va reduce durerea si inflamatia daca este.

| DoctorulManhattan a răspuns:

Nu ai specificat daca ai avut vreun accident/incident in zilele anterioare. A aparut din senin durerea? Daca da, avand in vedere ca spui ca ti s-a invinetit (si palma) sunt slabe sanse sa fie rupt, cu atat mai mult daca il poti misca si durerea e suportabila. Te as sfatui sa mergi la medic cat mai degraba pentru ca sunt multe alte boli ce au aceste simptome (de ex. guta)