| Alexandra_Cosmina_1996 a întrebat:

Bună tuturor! Deci.mi-a apărut un mic coșuleț mai sus de buza superioara cu vreo 2-3 cm. Mi s-a părut inofensiv la început asa ca nu am umblat la el pana când s-a umflat peste noapte, fiind alb, mai să se spargă singur, asa ca l-am stors. Nu știu ce s-a întâmplat căci acum s-a format un fel de deschizătura din care tot iese un lichid. Când se face o cojita, când se înmoaie pana la urma. Nu mai scap de ea. Parca ar mai fi puroi acolo, îl mai curat câteodată. Off...ce sa mai fac? Am aplicat și comprese cu apa calda și crema de galbenele, parca își mai revine, nu știu. Va rog mult sa ma ajutați! Dau funda celui mai de folos răspuns! Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Pasta de dinti. Da stiu pare banal dar este foarte buna.Pasta de dinti usuca cosurile si grabeste vindecarea. Pune-ti pasta de dinti inainte sa te culci in fiecare seara pana iti trece.Si nu mai pune comprese pentru ca nu va reusi niciodata sa treaca pentru ca tu inmoi coaja care se formeaza mereu.Si da-te si cu crema de galbenele in fiecare zi.O sa-ti treaca pana la urma.