anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. in urma cu 4 luni am avut un avort spontan. 14s4z de atunci am avut cm normal la timp.luna trecuta am avut o întârziere de 7 zile și o durere groaznica "ca la nastere" a durat cam o ora durerea. luna aceasta la fel a venit la timp doar ca a ținut doar 2 zile de obicei ma tine 3.4 zile. foarte puțin redus cantitativ si culoarea diferita prima zi un rosu mai mult spre roz a doua zi maro.am stari de greata uneori dureri de cap urinari frecvente si sanii mai sensibili.ar putea fii o sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa un test de sarcina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

După avortul spontan ai fost la o clinică să îți facă ecografie să vadă dacă ai vreun țesut rămas? În câte săptămâni era sarcina? Dacă vrei poți să îmi scrii în privat.
Foloseşti ceva prevenție pentru o nouă sarcină?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ți-am scris mesaj privat.