| EuCelRau a întrebat:

In urma cu o saptamana am fost operat la urechi deci este vorba despre o otoplastie.Am purtat bandaje 4 zile iar acum port strans moderat 2 bentite.Problema mea a fost antihelixul(cred ca asa se numeste) care nu prea exista.Problema de acum este ca urechea dreapta este mai departata de cap decat cea stanga, cel putin asa cred eu.Credeti ca daca o sa port 5 saptamani bentite pe cap iar apoi 3 luni doar noaptea urechile mele vor fi aproximativ la fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| taniusha562 a răspuns:

Tu cel rau, kit ai platit pe operatie, si ce preturi sunt la rinoplastie... daca tot ai ajuns acolo

| EuCelRau explică:

Nu stiu de rinoplastie, pe otoplastie am dat 800 de euro. Dupa cateva zile de bentite observ ca se mai apropie si deja ma mai linistesc...