| RoxanaGhost a întrebat:

Buna tuturor! Marti am avut un incident neplăcut.Eram in dus si cand am asezat capul de dus, m-am lovit cam dur in cot, in peretele de la dus. Efectiv, am simtit cum imi electrocuteaza mana de la cot spre degete. Am aproape 6 zile de la incident. Primele 2-3 zile m-a durut cotul, dupa durerea a coborat spre antebrat si incheietura.Nu este o durere exagerata, este o durere foarte usoara dar in acelasi timp enervanta.Mana nu este umflata, nu s-a invinetit nimic, folosesc mana nu am nicio problema. La momentul de fata, cotul nu ma mai doare, ci simt o usoara durere (mai mult "oboseala") pe o portiune joasa (jumatate de antebrat catre incheietura).
Ce mi se pare extrem de ciudat, pe timp de zi nu ma deranjeaza, ci pe noapte cand apare aceasta senzatie.
Folosesc Alle Gel care imi face bine si Ibuprofen.
Dacă nu îmi trece senzația aceasta, săptămâna viitoare voi merge la medic. Însă, aș dori și o părere de la voi.
O seară bună tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tot la o crema de masaj ma gandeam si eu.
Ceva gen Active gel sau o crema pentru articulatii.
De ex crema Lyber, Apireven etc.

Bula
| Bula a răspuns:

Pot fi nervii afectati in brat.
Se pot evalua neurologic.