| Dexter33017 a întrebat:

Bună tuturor! Nu știu dacă e locul potrivit pentru problemele mele dar încerc sa ma leg de orice sfat, părere, orice! Poate a mai trecut cineva de aici prin ceva asemănător! Am 35 de ani, pancreasul meu este distrus de o tromboza și diverse vase de sânge înfundate, am trecut recent peste a treia pancreatita, ceva urat! Marți am fost externat după 5 săptămâni în care am fost infundat cu tot felul de medicamente printre care mi s-a dat morfina din 6 în 6 ore timp de 2 săptămâni! Ei bine, întrebarea mea este dacă medicația puternică poate provoca disfuncție erectila! Nu am avut o erecție de vreo 6 săptămâni! Cat am fost în spital am trecut cu vederea, dar de marti și pana în momentul de față nu reușesc sa obțin o erecție! Sincer va spun azi am încercat cu partenera mea ore întregi și e pur și simplu piele moartă, nici cea mai mică reacție! Rog seriozitate și aștept păreri, ce ar trebui sa fac? Sa ma întorc la spital! Eu ma tot gândesc ca morfina e de vină!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morfina, dar poate fi ceva vascular. Dacă ai tendință să faci cheaguri e posibil să fie şi de la asta. Iei anticoagulante?