| Parazitu1990 a întrebat:

O mica intrebare! De ce sunt unele nopti cand ma pun sa ma odihnesc,simt ca se invarte totul in jurul meu,ma ia ameteala,si imi vine sa vomit daca stau cu ochii inchisi, insa cand ii redeschid revin la normal.Asta patesc in timpul saptamanii cand vin de la munca. Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HoneyPot a răspuns:

Ce ai tu se numeste vertigo. Daca iti apare des atunci e un simptom al unor boli cum ar fi infectiile la ureche, traume cerebrale, probleme neurologice, diabet, scleroza si diferite sindroame ale urechii.
Exista si vertigo fara o cauza anume dar are o frecventa redusa, poate o singura data pe an sau chiar mai rar.
Monitorizeaza-ti tensiunea arteriala daca ai posibilitatea si daca mai ai astfel de episoade trebuie sa mergi la medic pentru a descoperi cauza exacta.

| Parazitu1990 explică (pentru HoneyPot):

Am explicat medicului, e ca si cu mi-as pierde punctul de orientare(culmea in pat)...trauma cerebrala e cauza, mi-a spus din prima, suprasolicitarea.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
si nu ai fost deloc curios sa iti faci un set de analize? pot fi multi factori care duce la starea ta. oboseala/stres/anemie.cel mai bine sa iti faci un set de analize si o vizita urgenta la medic.
O primavara frumoasa sa aihappy

| darrio2007 a răspuns:

Muncesti mult la serviciu.Din cauza oboselii.

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Treaba asta se intampla doar seara?
In principiu indicat e sa consulti un medic. Nimeni nu poate da un diagnostic online aici.

Sanatate!

| Parazitu1990 explică (pentru DraudeS):

Salut! Da, doar seara, mai rar dar abia pot sa adorm...

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Poate fi de la anemie sau altceva.Cel mai bine ar fi sa te consulti cu un medic.