| steefaniaa9899 a întrebat:

Bună tuturor! O noua problema..de câteva zile am o problema cu glandele submandibulare, simt ca sunt inflamate,și am dureri, uneori simt că înghit greu și gura îmi este uscata, mai simt dureri și în zona urechii. Ce pot face? Mi-am pus ceva cald în zona gatului și am băut ceai cald.dar tot la fel, le simt inflamate și am dureri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Migdala22 a răspuns:

Bună! Ar putea fii vorba de vreo alergie la vreun medicament.Sau ar putea fi o amigdalită ce-i drept ar trebui să consulți un orl-ist. Multa sănătate!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la ORL, acolo vei fi consultat/ă de medic si iti va spune ce anume ai.

| johnnny123 a răspuns:

Ce poți face? Pentru început ai putea să nu mai confunzi TPU cu controlul medical. Sunt două lucruri diferite.