| AnemonaP a întrebat:

Buna,tuturor. Pana la varsta de 13 ani aveam un metabolism accelerat cu arderi foarte rapide,eram slaba,nu ma ingrasam deloc,insa,dupa acea varsta,mancam la fel de normal ca si pana atunci,poate si mai putin,am inceput sa mai iau in greutate, iar acum am metabolismul atat de incetinit incat si daca mananc o bomboana se pune pe mine. Cum imi pot recapata metabolismul de atunci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mancand multa carne, renuntarea la dulciuri, paine, sport

| AnemonaP explică (pentru RAY):

Sunt vegetariana

| Xpressurself a răspuns:

Reamintesteti starea de spirit pe care o aveai atunci si ce te-a facut sa incetinesti sa traiesti din plin viata? schimba acele impresii care au inceput sa te faca sa gandesti mai mult decat este necesar. totusi daca trebuie sa stai si sa te gandesti bine ce sa faci fa-o.
banuiesc ca e varsta la care acum incepi sa simti ca te maturizezi si analizezi mult mai atent orce situatie in care te aflii. fa-o doar cand este necesar.