Buna.Trebuie sa mergi urgent la medic.Nu este normal sa ai asa un flux abundent, sa schimbi absorbantul din ora in ora.
Naspa de tot.Nu poti rezolva decat la medic.Mergi acolo unde esti, trebuie sa te primeasca aia, este un fel de urgenta.Ai putea lua anticonceptionale, astea te ajuta cumva, dar tot la doctor trebuie sa mergi sa iti dea reteta sau macar sa spuna ce anticonceptionale sa iei.
Bine nu se amelioreaza asa peste noapte, dar in timp pilulele alea ajuta.
Oricum pe net nu stau doctori sa iti dea sfaturi si chiar de ar fi, tot trebuie sa te vada, nu merge asa consultatii online doara, mai ales in situatia ta.
Stiu asa persoana care a patit la fel, cam tot la anii tai, asta i-a dat doctorii anticonceptionale, dar ea a pus sterilet, sa nu mai stea sa ia pilule, sa uite sa ia etc, dar sa ameliorat si-a revenit in citiva ani.Deci nu te astepta gata exista ceva minune, trece a doua zi.
Cauza numai doctorul poate sa iti spuna, fara consultatie nu merge.Mergi la spital acolo, spui ca e urgent ca singerezi intruna, te primesc aia si daca nu ai acte ce spui.
Nu ai ciclu regulat, nici pomeneala, il ai praf, dar asta e se mai intimpla.Bafta si nu mai sta asa du-te la urgenta.
M-am adresat la farmacie, mi-au spus că nu este o problemă serioasă. Eu m-aș adresa, dar nu cunosc limba și având doar buletin românesc și un cod fiscal pe o foaie, mi-au spus să plec acasă că nu-i o urgență...
Știu că am nevoie de o consultație, dar nu am posibilitate... Am fost tratată atât de rece la farmacie, încât aștept să mor, decât să mai merg undeva... Vă mulțumesc pentru sfat!
Dar cine tera trimis la farmacie? Urgetekle sunt la spitale si clinci mari nu la farmacie.
Mergi la un spital cu cineva de mina, o faci pe terminatu, cazi pe jos, te tii cu mina de murta de fund, zic si eu, le spui ca nu mai poti de durere, aia te ia imediat si te investigheaza.
Farmacia nu se ocupa de urgentele oamenilor.Deci ai mers intr-un loc exact unde nu trebuia, mai ales la farmacii din alte tari, unde nu-ti da nici crema de mini fara reteta de la doctor.
Nu te du singura nici la spital si nicaeri, ia cu tine pe cineva care stie limba pe acolo, care sa stea linga tine.
In ce rata esti, asa ca idee?
Deci du-te la spital la urgente nu la farmacie, aia la gfarmacie doara vind medicamente, aia is vinzatori nu-s doctori, tu ai nevoie de un doctor sa te consulte sa vada ce problema este si sa iti dea ceva sa te amelioreze.
La farmacie te dau aia afara daca nu au reteta si vrei sa cumperi medicamente asa ca vrei tu, fara nici o baza.
Dar la farmacie ce cautai, ca nu am inteles ce cautai tu la farmacie? Am spus anticonceptionale nu se dau asa dupa ureche, trebuie sa te vada un doctor si ala dupa ce te analizeaza iti poate prescrie ceva, un anume anticonceptional.
Astepti sa mori, e bun, vad esti cam la pamint cu moralu, esti singura pe acolo, nu ai pe nimeni?
Degeaba ne dam noi cu părerea.Tu posibil dacă ai astfel de sângerări sa o pățești nasol în curând pentru ca pierzi prea mult sânge.
În general sângele menstrual e un sânge "rau" pe care îl elimina corpul ca să te cureți.Dar niciodata în cantitate atât de mare încât sa curgă abundent 15 zile.Deci posibil ca tu sa ajungi sa pierzi sânge bun cum se spune ceia ce nu e tocmai sănătos și ok.
Indiferent unde ești trebuie sa mergi la medic pentru ca poate sa fie alta cauza sângerări.
Sangerare abundenta de 15 zile? Cum de nu ai lesinat pana acum daca ai pierdut asa mult sange? Mergi la urgenta ca nu e de gluma.
În cele 15 zile am leșinat de câteva ori și am stări de rău, dar cumva organismul meu rezistă... Stau doar în pat și mai gătesc fiind așezată, în picioare nu rezist, cad imediat ca o hârtie suflată de vânt.
Pe 1 mai am crezut că s-a oprit totul,dar din păcate astăzi iar s-a început sângerarea și nu am presimțiri prea bune...
La farmacie am fost,dar mi-au spus că nu este o urgență sau ceva serios, că este doar o menstruație îndelungată... Aș merge și la urgență, dar nu cunosc limba, bani pentru taxi nu am și din cauza la acte și lipsa de bani, nu pot să merg... Am înțeles că dacă nu ai acte, urgențele se achită, iar eu nu am acea sumă necesară din păcate
Vă mulțumesc pentru sfat!