Acum nu o sa te mint sa iti spun ca nu pot exista efecte adverse. Pt ca exista, au un prospect foarte lung. Dar in cele mai multe cazuri nu se intampla nimic sa au apar niste schimbari minore deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Sunt milioane de femei care le iau zilnic, ani intregi chiar
Eu am luat karissa vreo 2 ani după ce am născut, nu am avut nicio problemă, mai sângeram între menstruatii din când în când pentru ca mai uitam să iau din pastile, dar tu dacă le iei corect așa cum ți-a recomandat medicul, nu ai ce să pățești, sunt niște pastile inofensive, nu mai fi speriată.
Nu mai fi ipohondra, te sabotezi singura. Daca sunt prescrise de medicul ginecolog, ți le-a prescris in cunoștință de cauză. Daca apar manifestari sau reactii, le poti intrerupe si anunta medicul. Dar nu trebuie sa exagerezi
Prima întrebare ar fi anticonceptionalele ti-au fost prescrise de medicul ginecolog sau ai decis tu sa le iei pe acestea? Cat despre întrebarea ta fiecare corp si organism reactioneaza diferit. În cazul meu mi-au fost prescrise pentru aceeasi problema dar organismul reactiona negativ stari de voma, ameteala, dureri de cap. În cazul altor femei nu a avut nici-un efect advers. Ia pastile o zi, doua, trei vezi parcursul starii tale si abia atunci poti decide daca ti se potrivesc sau nu
Da doctorul mi lea prescris.o sa incerc sa le iau trei zile sa vad
În acest caz vezi parcursul tau din punct de vedere al sănătatii si nu te mai stresa si panica de acum facandu-ti n idei
Carmen133 întreabă: